fcb.portal.reset.password

L'equip ha intercanviat una samarreta amb Harrison Barnes / MIGUEL RUIZ-FCB

El Barça ha tornat estrènyer llaços amb l'NBA. Ni més ni menys que amb els campions de la lliga americana, la més prestigiosa del món. Una delegació de Golden State Warriors, encapçalada per una de les seves estrelles, Harrison Barnes, ha participat en l'acció amb els jugadors del primer equip del Club. Harrison estava acompanyat per Raymond Ridder, vicepresident de Comunicació i Relacions Públiques, i Jeff Addiego, director de Basketball Operations.

L'expert en bàsquet ha ensenyat a Sergio Busquets, Iniesta i Piqué una sèrie de moviments com el bot, amb una i dues mans; o els tirs des de la distància del mig camp. Els tres jugadors del FC Barcelona han provat els llançaments amb desigual sort. Piqué, finalment, ha aconseguit encistellar a distància, el que ha provocat ‘pique’ entre la resta de jugadors de l'equip, que han començat a llançar la pilota a la recerca d'una cistella que es resistia.

Abans del clinic improvisat, els integrants de la plantilla han llançat des de la línia de 3,25, animats per un Harrison que, per un dia, ha fet d'improvisat entrenador per als professionals del futbol.
La curiositat del matí l'ha protagonitzat Marc Bartra, que durant la seva compareixença davant els mitjans, ha rebut una pilota 'furtiva’, i quan l'ha llançat de tornada a la pista, ha aconseguit encistellar des d'una distància de 15 metres. L'equip i els mitjans han esclatat un crit d'alegria espontani.

Salutació oficial

Després d'acabar l'entrenament, la plantilla s'ha fotografiat al costat de Barnes i els trofeus de Campió de l'NBA i la copa que acredita els blaugranes com a campions de la Champions League. El preceptiu intercanvi de samarretes i la salutació entre els campions, ha suscitat l'atenció de les càmeres dels mitjans concentrats al Cox Stadium per a l'ocasió.


#MeetTheChampions with the Warriors & FC... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();