El FC Barcelona, present a la col·locació de la primera pedra del parc dedicat a Kubala a Budapest

El FC Barcelona, present a la col·locació de la primera pedra del parc dedicat a Kubala a Budapest

El directiu Pau Vilanova ha assistit a l’acte en record de l’exjugador hongarès acompanyat pel president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda

El directiu Pau Vilanova ha estat el representant del FC Barcelona als actes que s’han celebrat avui a Budapest en record de l’exfutbolista blaugrana Ladislao Kubala, als quals també ha estat present el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda.

Aquest mes de juny Kubala hauria complert 90 anys, i aquest aniversari ha estat motiu d’un homenatge que la ciutat natal del mític jugador hongarès ha dedicat al seu record.

La jornada ha començat amb la col·locació de la primera pedra del Parc Ladislao Kubala, que la ciutat de Budapest ha decidit dedicar al futbolista. A aquest acte, al costat de Pau Vilanova i Ramon Alfonseda, hi han assistit també l’alcalde de Budapest, Itsván Tarlós, el cònsol general d’Hongria a Barcelona, Barnabás Kovács, i els fills del jugador, Ladislao i Carlos Kubala.

Posteriorment, la comitiva s’ha dirigit a l’acadèmia Kubala Vasas, on s’ha efectuat una ofrena floral a l’estàtua de Ladislao Kubala i s’han interpretat els himnes dels equips de futbol del Vasas, del Ferenvaros, tots dos de Budapest, i del FC Barcelona, tres dels conjunts en què va jugar Kubala.

Els actes d’homenatge a Ladislao Kubala s’han tancat amb una recepció a l’Ajuntament de Budapest, on s’han pogut visionar diferents imatges de la pel·lícula Húngaros por el Barça, que recorda les figures de Kubala, Kocsis i Czibor. S’hi ha pogut visitar, a més, l’exposició creada al voltant de la vida de Ladislao Kubala, amb records i documents relacionats amb el futbolista hongarès.

Cal recordar que el 8 de maig el Palau Reial de Pedralbes va acollir l’homenatge que es va organitzar a Barcelona per commemorar el 90è aniversari del naixement de Kubala, amb un acte al qual també van estar presents Pau Vilanova i Ramon Alfonseda i que va comptar amb la presència de la secretària d’estat de l’esport hongarès, Tünde Szabó, i de l’alcalde de Budapest, István Tarlós, entre altres autoritats hongareses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut