Pilots de Moto GP se sumen a la commemoració de Wembley25 amb protagonistes d’aquella Copa d’Europa

Pilots de Moto GP se sumen a la commemoració de Wembley25 amb protagonistes d’aquella Copa d’Europa

Aleix i Pol Espargaró, Àlex Márquex, Aron Canet i Franco Morbidelli es troben al Camp Nou amb Carles Rexach, José Mari Bakero, Guillermo Amor i Julio Alberto Moreno

Amb motiu de la festa de commemoració del 25è aniversari de la consecució de la Copa d’Europa de Wembley i atesa la coincidència amb la disputa aquest cap de setmana del Gran Premi de Catalunya, el Camp Nou ha estat escenari aquest matí d’una trobada entre cinc pilots del mundial i alguns dels integrants d’aquella plantilla del 92.

Els germans Aleix i Pol Espargaró, Àlex Márquez, el valencià Aron Canet i l’italià Franco Morbidelli han estat els pilots que han visitat el Camp Nou i han pogut conversar amb el segon entrenador de Wembley 92, Carles Rexach, i amb els exjugadors José Mari Bakero, Guillermo Amor i Julio Alberto Moreno. Com a representant del Club, la trobada també ha comptat amb la presència del vicepresident de Comunicació i Màrqueting, Manel Arroyo.

Després de signar en el llibre del Museu, els pilots han baixat a la gespa de l’Estadi, on vestits amb la samarreta de Wembley25 s’han sumat a la commemoració d’aquest 25è aniversari i han fet una crida a tots els aficionats per assistir a la gran festa del proper dissabte al Camp Nou, que recordarà i homenatjarà aquella primera Copa d’Europa.

Orgullosos de trepitjar el Camp Nou

Tots els pilots s’han mostrat molt impressionats i orgullosos de poder estar al Camp Nou, alhora que han reconegut que coneixen la gesta de Wembley per tot el que han sentit o els han explicat els seus familiars, i perquè va ser l’inici de tots els èxits que van venir després. Aleix Espargaró, que sempre mostra el seu barcelonisme, ha declarat que el Barça és tot un exemple per als esportistes: “Estic molt orgullós de ser culer i dels valors que guien el Club”.

Carles Rexach s’ha mostrat també un seguidor del motociclisme i, a l'igual que la resta de jugadors, s'ha vestit amb la samarreta dels pilots. El tècnic ha intercanviat opinions i experiències amb els joves pilots, al temps que Bakero explicava que hi va haver un Barça abans i després de Wembley: “Johan va ser un visionari que va posar números a les posicions sobre el terreny i nosaltres vam ser uns privilegiats de poder viure aquella època”.

Després de fer uns xuts sobre el terreny de joc, pilots i exjugadors s’han dirigit al vestidor, on s’han pogut fotografiar amb la Copa d’Europa. Per la seva part, Pol Espargaró ha fet entrega al vicepresident Manel Arroyo d’una gran foto dedicada dirigida al Club amb motiu de la commemoració del 25è Aniversari de Wembley 92.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut