Víctor Tomàs arriba als 50 títols amb el FC Barcelona

Víctor Tomàs arriba als 50 títols amb el FC Barcelona

El capità blaugrana va ampliar encara més la seva llegenda a Lleó, on va guanyar la Copa del Rei i va arribar a una xifra màgica de títols

El títol de la Copa del Rei aconseguit pel Barça Lassa aquest diumenge a Lleó va ser el millor punt final possible a la temporada 2016/17. El cinquè títol del curs del conjunt blaugrana, a més, va ser més que especial per a diversos jugadors. Per a alguns, perquè era el seu últim amb la samarreta del Barça, i en el cas de Víctor Tomàs perquè fixava la seva llegenda al Club en una xifra màgica. I és que el capità del Barça Lassa va arribar als 50 títols com a culer, una pàgina més de la història de l’extrem català.

Han passat 14 anys des que Víctor Tomàs va guanyar el seu primer títol amb el primer equip del Barça d’handbol –la Copa EHF del curs 2002/03- fins que ha aixecat el 50è. 14 anys plens d’esforç, millora i alegries. En aquest període d’èxit, no hi ha hagut cap temporada en què l’equip s’hagi quedat en blanc amb Víctor Tomàs a la plantilla. I és que cada curs el Barça Lassa ha sumat, com a mínim, un títol. La suma de cada temporada va acabar aquest diumenge amb el 50è títol de la carrera de l’actual capità blaugrana.

Palmarès de luxe

Els 50 títols es reparteixen en vuit competicions diferents. A la Copa EHF que va inaugurar el palmarès de Víctor Tomàs cal sumar-hi tres Copes d’Europa, dues Super Globes, nou Lligues Asobal, vuit Copes del Rei, set Copes Asobal, nou Supercopes d’Espanya i 11 Supercopes de Catalunya.

Amb aquesta efemèride, Víctor Tomàs és el jugador en actiu amb més títols de la secció, i continua la seva particular persecució als jugadors històrics amb més títols amb el Barça d’handbol. Per davant seu hi ha David Barrufet (71), Xavier O’Callaghan (54), Enric Masip (53), i Iñaki Urdangarín (52), tots ells membres del Dream Team de la dècada dels 90.

Al costat de Víctor Tomás, Jesper Noddesbo va acomiadar-se del Barça Lassa com el segon jugador en actiu amb més títols, amb 39. El segueix de ben a prop, amb 36, Aitor Ariño. Tant Víctor Tomás com la resta dels seus companys buscaran, a partir de la temporada vinent, seguir ampliant els registres de títols a nivell col·lectiu i individual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut