L’Aleví A es classifica per a les semifinals de LaLiga Promises Internacional

L’Aleví A es classifica per a les semifinals de LaLiga Promises Internacional

L’equip de Pau Moral supera per 1-0 al Benfica al darrer partit de la primera fase i elimina, també per 1-0, al Sevilla als quarts de final

L’Aleví A jugarà demà les semifinals de LaLiga Promises Internacional. L’equip de Pau Moral s’enfrontarà al València (10.00 hores, La Sexta TV) en la lluita per aconseguir una plaça per a la gran final. Reial Madrid i Vila-real repetiran en l’altre semifinal el duel de la passada edició del torneig Nacional. L’Aleví A, que un dia més ha comptat amb el suport dels jugadors de la Barça Academy NY, arriba al moment decisiu del torneig en un estat de forma impressionant. L’equip suma quatre victòries en el torneig, totes elles per 1-0, i no ha encaixat cap gol.

L’Aleví A s’ha desfet avui del Benfica en el darrer partit de la primera fase gràcies a un gol d’Iker Bravo, el més ràpid del torneig, quan no s’havia complert el primer minut d’un partit on el Barça ha dominat i ha disposat de nombroses oportunitats per ampliar la diferència. Als quarts de final, el guió ha estat el mateix. El Barça ha desaprofitat a la primera part dues oportunitats d’Iker Bravo i Pau Fernández, però el gol ha arribat a la segona meitat en una jugada al més pur estil ADN Barça. Una triangulació que ha culminat Iker Bravo per classificar a l’equip per a les semifinals on espera el València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut