El Barça rep el cos consular de Barcelona

El Barça rep el cos consular de Barcelona

El president Josep Maria Bartomeu i membres de la Junta Directiva celebren una trobada amb els representants de 50 països acreditats a la ciutat

Una cinquantena de cònsols acreditats a Barcelona han assistit avui al Camp Nou convidats pel president Josep Maria Bartomeu per compartir un dinar a la platea instal·lada a la Tribuna de l’Estadi. Els cònsols representen a diferents països d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. El president Bartomeu ha estat acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, del vicepresident de l’Àrea Internacional i Institucional, Carles Vilarrubí, i dels directius Jordi Moix, Joan Bladé, Maria Teixidor i Emili Rousaud, així com del director general del Club, Òscar Grau.

La trobada ha començat amb una fotografia de família a la gespa del Camp Nou. Tot seguit, els membres de la Junta i els 50 cònsols s’han traslladat a la platea per celebrar el dinar oficial. El vicepresident Carles Vilarrubí ha donat la benvinguda a tots els presents i ha destacat: “Aquest dinar amb el cos consular és un clàssic. Hem de tenir present que el FC Barcelona té 42 patrocinadors de 24 països diferents. Tenim 35 FCBEscoles a 21 països i oficines a Hong Kong i Nova York i a més, aquest any obrirem una oficina a Sud-Amèrica. El Barça és un club que juga dos partits, un al Camp Nou dos cops per setmana i un altre de manera global que es juga a tot el món. El futur del nostre Club està lligat a la internacionalització, fruit dels patrocinadors i de la nostra presència al món”.

Després del dinar, la decana dels cònsols acreditats a Barcelona, Franca Lorela Deza, cònsol del Perú, ha dirigit unes paraules als assistents. “Tinc l’honor de dirigir unes breus paraules en nom del cos consular present per agrair l’amable invitació que ens ha cursat la Junta Directiva del FC Barcelona i que ens ha permès conèixer més profundament el Club. A més de representar els nostres estats en la important feina consular que tenim cada dia, ens permet gaudir de l'experiència d’un dels gran equips de futbol del món com és el Barça. He descobert al Barça un club amb vocació universal creat per la inspiració d’un ciutadà suís, que va fundar l’equip amb la vocació internacional més gran de tot el món”. Lorela Deza ha remarcat, per finalitzar: “El Barça és un exemple d’integració universal i fa que estem pendents dels seus èxits” i aventures de manera permanent i des dels nostres països estem pendents del que passa a la Lliga, la Copa del Rei i la Champions i disfrutem i patim amb vostès”.

Per cloure la trobada institucional, Bartomeu ha pres la paraula per agrair la presència dels cònsols. “Per la Junta Directiva és un plaer rebre el cos consular gairebé al mig del Camp Nou, on els nostres jugadors fan feliços milions d’aficionats al món sencer. Nosaltres som un club amb vocació universal i volem arribar a tots els racons del món i estar a prop dels nostres aficionats. Però sobretot volem fer feliços els nens i nenes. A les xarxes socials tenim 280 milions de seguidors i seríem el cinquè país del món en aficionats totals del Barça i estem molt contents d’aquestes dades.

Volem que els nens del món ens trobin propers i això ho fem també amb els projectes de la Fundació com el FutbolNet, programes de formació i integració, programes mèdics i de salut i tot això plegat ens omple d’orgull. Tenim la intenció de transformar el món a través de l’esport”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut