El Camp Nou i la Ciutat Esportiva acullen el Barça Partner's Day

El Camp Nou i la Ciutat Esportiva acullen el Barça Partner's Day

Una representació dels patrocinadors oficials del FC Barcelona ha viscut aquest dijous una jornada plena d’activitats tant a l’Estadi com a la Ciutat Esportiva

El Camp Nou i la Ciutat Esportiva han estat aquest dijous els escenaris de les activitats d’una jornada de germanor que el FC Barcelona ha destinat a una representació dels patrocinadors del Club. La disputa d’un partit sobre la gespa del Camp Nou, un dinar a la Masia i una sèrie de conferències encapçalades per Òscar Grau, CEO del Club, han estat els punts forts del dia.

L’activitat començava ja dimecres al vespre, amb una conferència i un còctel de benvinguda encapçalat per Francesco Calvo, Chief Revenue Officer del FC Barcelona, i Guillem Graell, director de Marca del Club. Aquest dijous l’acció s’ha traslladat directament als vestidors del Camp Nou, on tots els participants s’han vestit de curt. Ja sobre la gespa del Camp Nou, i després de la projecció d’un vídeo de presentació dels Barça Legends, el grup ha fet un escalfament per, seguidament, disposar-se a jugar un partit. Molts somriures, esforç i, per sobre de tot, cordialitat, han estat els factors predominants del moment. El lliurament de medalles posava punt final a aquesta experiència.

La Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat la segona destinació del dia. Allà, més concretament a la Masia, ha tingut lloc un dinar de germanor en què l’ambient ha estat del tot distès. Arribava el torn d’una sèrie de conferències, amb cinc temàtiques ben diferenciades: l’Espai Barça, Barça Innovation Hub, Benvinguda a Rakuten, Estratègia Digital i Barça Legends. A més d’Òscar Grau, CEO del Club, que ha donat la benvinguda a tots els assistents, han participat en aquestes conferències Bill Manarelli, director de l’Espai Barça; Javier Sobrino, director de Planificació Estratègica i de Coneixement; Rahul Kadavakolu, director executiu de Màrqueting Global i Marca de Rakuten Inc; Russell Stopford, director digital del Club, i Joan Carles Raventós, director de Projectes de Negoci Comercial.

El Barça Partner’s Day ha conclòs amb la celebració d’un sopar al Camp Nou a càrrec del Celler de Can Roca, reconegut com a millor restaurant del món l’any 2015.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut