Doble victòria de l’Aleví A per iniciar LaLiga Promises

El conjunt blaugrana ha guanyat 1-0 al New York City en el primer partit de la fase de grups del Torneig Internacional disputat a Nova York, i 1-0 al segon davant el Vila-real

L’Aleví A del FC Barcelona ha començat de la millor manera el III Torneig Internacional LaLiga Promises a Nova York. En el primer partit de la fase de grups, disputat a l’Independence Park (Newark), els blaugrana han superat al New York City per 1-0, gràcies a un gol de Pau Ortega.

El jove esquerrà ha anotat el gol del triomf en un llançament de falta des del cantó dret, que ha sorprès al porter dels nord-americans per anotar l’únic gol del matx. Cal recordar que els partits de la fase de grups duren 24 minuts, amb dues parts de 12 minuts. A l’altre partit del grup C, el Benfica ha superat per 1-0 al Vila-real.

Triomf per encarrilar l'accés a quarts

Els culers han superat al Vila-real al segon partit amb el mateix marcador que al primer matx (1-0). Als vuit minuts de joc, falta que no bloca el porter del Vila-real i Iker Bravo caça el rebot a la perfecció per afusellar la porteria i anotar l’1-0. Amb aquest triomf, el Barça ja ha certificat el seu pas als quarts de final, però encara falta determinar si com a primers o segons de grup.

A l'altre partit del grup, el Benfica ha superat al New York City (2-0) i ha empatat a punts al liderat del grup amb el Barça, tots dos amb 6 punts. En l'enfrontament directe de dissabte, tots dos conjunts es jugaran el liderat del grup C.