El gol de Valverde contra el Cartagena, el proper rival del Barça B

El gol de Valverde contra el Cartagena, el proper rival del Barça B

El nou entrenador del primer equip del FC Barcelona va anotar davant el conjunt contra el qual el filial blaugrana jugarà diumenge el play-off de la promoció d’ascens a Segona A

Ernesto Valverde, nomenat recentment nou entrenador del primer equip del FC Barcelona, no arriba per primer cop a Can Barça. El tècnic extremeny va disputar dues temporades com a jugador al club culer (1988/89 i 1989/90), on va estar sota les ordres de Johan Cruyff. Dues campanyes en què va disputar 29 partits i va anotar un total de 10 gols.

Entre aquestes 10 dianes, hi destaca la que va anotar davant el Cartagena, el proper rival del Barça B. El filial blaugrana jugarà el play-off de la promoció d’ascens a Segona A davant els murcians, disputant primer l’anada a Cartagonova (diumenge 4 de juny, a les 19 hores) i la tornada al Miniestadi (Dissabte 10 a les 19.00h).

25 de gener de 1989. En aquell matx, corresponent a l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei de la temporada 1988-89, el FC Barcelona va vèncer 0-3 amb clar protagonisme de Valverde. L’extremeny, amb el dorsal ‘7’ a l’esquena, va donar l’assistència dels dos primers gols, a Julio Salinas i Guillermo Amor, respectivament. Ja a la segona part, el ‘Txingurri’ va culminar la seva gran actuació amb un gol de cap, arribant en carrera a una gran centrada des de banda esquerra. Sens dubte, una de les millors nits de Valverde com a blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut