Ingressos rècord del Club de 708 milions d’euros

Ingressos rècord del Club de 708 milions d’euros

Els comptes del FC Barcelona de la temporada 2016/17 es tanquen amb un benefici net de 18 milions d’euros després d’impostos

La Junta Directiva ha aprovat el tancament dels comptes corresponents a la temporada 2016/17. El resultat final d’aquest exercici reflecteix uns ingressos rècord a la història del Club de 708 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment de 13 milions d’euros en relació amb la xifra pressupostada inicialment per aquest concepte, amb un benefici net de 18 milions d’euros després d’impostos.

La Junta ha valorat molt positivament el balanç final d’aquest exercici, ja no només per l’increment d’ingressos, que se situa en la línia fixada en el Pla Estratègic del Club per arribar als 1.000 milions d’euros l’any 2021, sinó pel resultat de l’explotació. El deute del Club, amb una reducció de 24,5 milions d’euros, ha quedat fixat en 247 milions d’euros, mentre que la ràtio en relació amb l’EBITDA és d’1,99, de manera que es manté de ple dintre dels límits fixats pels estatuts, que aquest any estava fixat al 2,25. En aquest exercici, la massa salarial esportiva ha suposat un 66% del total de la despesa del Club.

En aquest context, aquesta setmana s’ha fet pública la llista que elabora la prestigiosa revista nord-americana Forbes, en què situa el FC Barcelona com el quart club més valuós del món, amb una valoració de 3.640 milions d’euros, un 2% més que l’any passat, només per darrere dels Dallas Cowboys, els New York Yankees i el Manchester United. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut