Què és el Seient Lliure?

Què és el Seient Lliure?

El Seient Lliure es va llançar per primer cop la temporada 2001-2002, i des de llavors ha estat un dels serveis més ben valorats pel soci, alhora que enormement beneficiós pel Club en tots els sentits.   

El Seient Lliure és un servei que el Club ofereix als seus socis que recupera el dret d’us del seient del soci abonat a l’Estadi, a fi de donar la possibilitat a més socis i aficionats sense abonament,  a poder assistir a l’estadi a veure partits del nostre primer equip de futbol. L’esperit del servei és que el màxim nombre d’aficIonats i socis puguin gaudir de l’espectacle posant a disposició aquell aforament alliberat pel soci abonat, i que el Camp Nou estigui el màxim de ple en cadascú dels partits.

Aquests seients s’ ofereixen als aficionats amb un preu de venda al públic acord amb: la ubicació i visibilitat del seient,  serveis addicionals ofertats i canal de venda escollit, amb l’objectiu d’aconseguir ingressos addicionals i extraordinaris que reverteixin en els propis socis de l’entitat i per finançar-la. També, gràcies al Seient Lliure i aprofitant la disponibilitat d’aquest aforament, el Club pot impulsar altres importants beneficis socials com el Passaport Senior, el Passaport Infantil o l’abonament pels socis inscrits a la Llista d’Espera.

Tots els socis titulars d’un abonament al Camp Nou poden beneficiar-se i beneficiar al Club utilitzant el Seient Lliure. Amb aquest servei, els socis poden recuperar fins al 95% del cost anual del seu abonament.

COM S’ ALLIBERA UN SEIENT?

Els canals per alliberar un seient són:

- Web FC.Barcelona
- App Seient Lliure
- Telèfon: 902 1899 00
- Web Ticketmaster: www.ticketmaster.es

COM ES POT ADQUIRIR UN SEIENT ALLIBERAT?

Un cop s’ha alliberat el seient per a un partit, des de la pàgina web del Club, els socis i aficionats poden comprar aquesta localitat. No obstant, el Club comercialitza totes les entrades de la millor manera possible mitjançant tots els canals de venda dels que disposa. Així doncs, no totes les localitats que s’alliberen es poden visualitzar a la web de venda d’entrades, ja que es poden comercialitzar per altres vies o canals de distribució.

COM ES LIQUIDA?

Tots els socis abonats d’una mateixa zona cobren el mateix import, independentment del preu de venda específic de la localitat. L'import total de la zona es reparteix equitativament entre tots els abonats, 50% pel Club, i 50% pels abonats, un cop descomptat el 10% de despeses de gestió i el 21% d’IVA.

Hi ha dues modalitats de liquidació del Seient Lliure:

- Modalitat ‘bossa’: els diners de la venda de la localitat no s’ingressen al compte bancari, sinó que s’acumula l’import, i al final de temporada es descompta del preu de l’abonament de la propera anualitat.

- Modalitat ‘ingrés’: aquesta modalitat només s’aplica en el cas d’alliberacions que es facin abans de 72 hores de l’inici del partit. En aquest cas, es fa l’ingrés al compte bancari del titular dins dels primers 5 dies després del partit.

Ambdues opcions compten amb un límit, o topall, del 95% del preu anual de l’abonament.

Els abonaments alliberats en un període superior a les 72h abans del partit sempre cobren, encara que la seva localitat no s’hagi venut, i poden escollir entre modalitat ‘ingrés’ o modalitat ‘bossa’.

Els abonaments alliberats per sota de les 72h només cobren en el cas que la localitat s’hagi venut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut