Presentació de les samarretes Nike de la Cursa Barça Caixa Bank

Presentació de les samarretes Nike de la Cursa Barça Caixa Bank

Els atletes Ibrahim Ezzaidouni i Mireia Suñé presenten els models de samarreta que rebran tots els i les participants de la Cursa Barça Caixa Bank 2017

Ja es coneix com seran les samarretes de la Cursa Barça Caixa Bank del proper diumenge 3 de setembre amb sortida i arribada a l’esplanada del Camp Nou. Com ja va succeir a l’edició del 2015, tots i totes els i les participants correran amb una samarreta tècnica exclusiva que Nike ha dissenyat per a la cursa Barça Caixa Bank 2017.

I aquesta s’ha presentat amb dos models de luxe. L’atleta de fons i 3.000 obstacles, Mireia Suñé, i el recent campió de la Cursa dels Bombers, Ibrahim Ezzaidouni, han estat els atletes del FC Barcelona escollits per presentar-la.

Qualitat i comoditat

La samarreta està patrocinada per Nike i és de color blau per als homes (de la talla S a la XXL), vermell per a les dones (de la XS a la XL) i lluirà l’escut del Barça, com es pot apreciar a la fotografia que acompanya aquesta notícia. La samarreta és 100% polièster i el material Dri-fit fabric ajuda a mantenir-se sec, fresc i confortable. Els panells laterals de la malla Dri-fit permeten, a més, la transpiració i el ribet al coll rodó proporciona un ajust sense restriccions. Si vols una d'aquestes samarretes, no t'esperis més i apunta't a la Cursa Barça Caixa Bank 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut