El Barça Lassa ja coneix el calendari de la Lliga Asobal

El Barça Lassa ja coneix el calendari de la Lliga Asobal

L’equip de Xavi Pascual començarà la defensa del títol el 9/10 de setembre rebent el Port Sagunt al Palau, mentre que acabarà la competició a la pista del Teucro

Aquest dijous s’ha celebrat el sorteig del calendari de la Lliga Asobal 2017/18 al Saló d’Actes de Loterías y Apuestas del Estado, a Madrid. El sorteig ha decidit que el FC Barcelona Lassa iniciarà el curs al Palau Blaugrana, rebent el 9 o 10 de setembre el Fertiberia Puerto Sagunto. D’aquesta manera, els homes de Xavi Pascual iniciaran la defensa del títol com a locals, mentre que a la segona jornada viatjaran a l’Aragó per enfrontar-se amb el Bada Osca.

Amb el sorteig també s’han sabut les dates dels derbis entre el Barça Lassa i el Fraikin Granollers. El duel català de la primera volta arribarà el 25 de novembre, i es jugarà a Granollers, mentre que el derbi de la segona volta serà el 14 d’abril al Palau. El conjunt de Xavi Pascual disputarà els partits contra els recent ascendits ben avançada la competició. Jugarà contra el Zamora en les jornades 12 –al Palau- i 27 –a domicili-, mentre que els duels contra el Teucro tancaran la primera i la segona volta.

La competició arrencarà el 9 de setembre i acabarà el 19 de maig, tot i que l’última jornada es podria jugar en horari unificat el dimarts 15 de maig, en el cas que un equip Asobal es classifiqués per a la F4 de l’EHF Cup. La primera volta finalitzarà el 13 de desembre, i donarà pas a la Final a Quatre de la Copa Asobal (16-17 de desembre). Entre mig, la Lliga Asobal tindrà dues aturades per a la disputa de compromisos internacionals. Els caps de setmana del 28-29 d’octubre i del 7-8 d’abril no hi haurà partit Asobal. A més, la competició també s’aturarà durant el mes de gener perquè es jugarà l’Europeu de Croàcia (12-28 de gener).

Abans que arrenqui la Lliga, el Barça Lassa haurà disputat ja competició oficial. La pretemporada començarà el dijous 4 d’agost i, després de dos amistosos a Colònia i Bucarest, del 25 al 28 es jugarà la Super Globe a Qatar. Una setmana després, el 2-3 de setembre, els blaugrana viatjaran a Ciudad Real per jugar la Supercopa Asobal contra el BM Logroño La Rioja, i el dia 6 disputaran la semifinal de Supercopa de Catalunya a Sant Esteve Sesrovires.

Consulta el calendari complet del Barça Lassa a la Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut