Cucurella: “Estic molt content per la confiança que m’han donat”

Cucurella: “Estic molt content per la confiança que m’han donat”

El lateral d’Alella, renovat aquest estiu, ha parlat amb Barça TV durant l’estada a Torremirona

L’ascens del Barça B a La Liga 123 va tenir infinitat de coses positives, entre les quals, la irrupció del juvenil Marc Cucurella, que va jugar fins a 17 partits, inclòs tot el play-off d’ascens. Aquest estiu, tant Club com jugador van renovar la seva confiança i Cucurella va signar per dos anys ampliables a dos més. Ara, el lateral esquerre ha pogut parlar amb Barça TV durant l’estada de pretemporada del filial a Torremirona.

Declaracions Marc Cucurella:

“Estic molt content per la confiança que m’han donat, ho intentaré fer el millor possible i guanyar tots els partits”.

“Portem cinc, sis anys junts amb l’Aleñá, fins i tot anem de vacances junts ja, molt content de seguir molts anys plegats i tan de bo puguem arribar a jugar junts al Camp Nou algun dia”.

“Pretemporada amb el primer equip? Va ser una experiència molt bona, al principi no m’ho creia del tot. Passes de jugar a la play amb ells a canviar-te al mateix vestidor”.

“Al principi jo començava al Juvenil, per les circumstàncies vaig arribar a jugar al Barça B i vaig aprofitar l’oportunitat el millor possible. Vam poder aconseguir l’objectiu de pujar i molt content per mi i per tots els companys”.

“He anat millorant amb maduresa, en aquests partits al B t’adones que amb velocitat no corregeixes errades sinó que has d’estar concentrat tot el partit. Crec que la faceta ofensiva, ajudant els companys és el que més he de millorar, i a poc a poc amb els entrenaments i partits ho vaig fent”.

“Ara estem a la millor categoria que podem estar, hi ha equips molt potents, els tres primers, Valladolid, Tenerife i Granada, són equips que han estat molts anys a Primera i això farà que haguem de donar un plus més per competir amb ells i treure bons resultats”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut