Marc Gual renova per una temporada amb el Barça Lassa

Marc Gual renova per una temporada amb el Barça Lassa

El jugador de Sant Sadurní va arribar a la secció blaugrana el 2011 i, després d’acumular 17 títols, es mostra “molt content per seguir un any més aquí”

Marc Gual vestirà una temporada més de blaugrana. El FC Barcelona i el jugador, que finalitzava contracte aquest 30 de juny, han acordat la continuïtat al primer equip d’hoquei patins fins al 2018. El de Sant Sadurní va arribar a la secció el 2011 i, després de sis temporades, acumula 17 títols. “Estic molt content per seguir un any més aquí i aportar el que jo sé. Ho intentaré fer el millor possible perquè això serà el millor per al Club”, ha explicat Gual.

El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i el mànager esportiu Toni Miró han acompanyat Gual en la signatura del nou contracte, realitzada a les oficines del Club. “És un jugador amb molta màgia, és el que més assistències de gol fa, sap llegir molt bé els partits i tots els equips el voldrien tenir”, ha sentenciat Miró. “És un director d’orquestra i tenir-lo un any més, per a l’Edu Castro, és una satisfacció”, ha afegit.

Una peça clau a l’equip

Als seus 36 anys, el defensa ha estat una de les peces clau d’aquesta temporada per aconseguir l’OK Lliga i la Copa del Rei. Destaca per la seva capacitat de generar el joc de l’equip i per oferir als seus companys la millor opció. Ha disputat els 45 partits possibles (31 com a titular), ha marcat 19 dianes i ha estat el màxim assistent de l’equip, amb 27 assistències de gol. “Sempre busco el millor per als companys i per a l’equip; l’experiència em permet aportar més coses en moments puntuals”, ha destacat Gual.

Amb Edu Castro, Gual tindrà el seu tercer entrenador al Barça després de les etapes amb Gaby Cairo i Ricard Muñoz: “Hi haurà una altra filosofia d’entrenament. Hem fet un cicle amb bastants títols i espero que segueixin arribant”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut