Carbonell, traspassat al CF Reus Deportiu

Carbonell, traspassat al CF Reus Deportiu

El migcampista de Bellaterra deixa el FC Barcelona per començar una nova aventura a l’equip del Baix Camp

El FC Barcelona i el CF Reus Deportiu han arribat a un acord per al traspàs del jugador Àlex Carbonell al club del Baix Camp. El migcampista ha deixat l’estada de pretemporada que el Barça B està fent a Torremirona (Navata) i aquest divendres serà presentat amb el seu nou club a Reus. El FC Barcelona es reserva una opció de recompra del jugador al final de les dues properes temporades.

Sorgit de l’FCBEscola, Carbonell va jugar fins al Cadet al FC Barcelona. Després d'un breu parèntesi al Cornellà, va tornar com a Juvenil i va pujar al Barça B de la mà de Gerard López la temporada 2016/17. El 30 de novembre del 2016 va debutar amb el primer equip sota les ordres de Luis Enrique. Va fer-ho al camp de l'Hèrcules, en el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei (1-1). A més, Carbonell també va aconseguir l’històric ascens del Barça B a Segona Divisió després de guanyar la Lliga i superar el Reial Racing Club en la darrera eliminatòria.

El Club agraeix la professionalitat del futbolista durant tota la seva etapa al Club i li desitja els millors èxits personals i esportius en el futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut