‘Esquerdinha’ i Léo Santana reforcen el Barça Lassa

‘Esquerdinha’ i Léo Santana reforcen el Barça Lassa

Els dos arriben procedents de la lliga russa i han signat fins al 30 de juny del 2019 amb el Club

El Barça Lassa de futbol sala es reforça amb ‘Esquerdinha’ i Léo Santana, dos jugadors brasilers contrastats procedents, respectivament, del Dina de Moscou i el Siberiak de la lliga russa. ‘Esquerdinha’ és un ala-pivot esquerrà brasiler de 31 anys, amb experiència a la LNFS, molt versàtil, que domina el joc d’esquenes a porteria i letal de cara al gol. Aquesta última temporada s’ha proclamat subcampió i màxim golejador de la lliga russa amb el Dina de Moscou. Per la seva banda, Léo Santana, campió d’Europa amb el Kairat Almaty la temporada 2012/13, és un ala-tanca dretà de 29 anys que destaca per la seva força.

ESQUERDINHA, SEGONA ETAPA A LA LNFS

Esquerdinha viurà la seva segona etapa a la LNFS després de destacar a les files de ElPozo Múrcia, Cartagena i Caja Segovia entre el 2006 i el 2012. Amb ElPozo, va guanyar una lliga, una Copa i una Supercopa d’Espanya la temporada 2009/10, i va ser màxim golejador de la lliga espanyola la temporada 2011/12 amb 46 gols . A més, va ser proclamat millor pivot de la lliga espanyola la temporada 2010/11, quan jugava al Caja Segovia. La temporada 2012/13 marxa cap a Rússia per jugar amb el Dina de Moscou. A Rússia, Esquerdinha ha guanyat una lliga i una Copa i s’ha proclamat màxim golejador de la lliga aquesta última temporada 2016/17 amb 38 gols en 37 partits.

LÉO SANTANA, UN CAMPIÓ DE LA UEFA FUTSAL CUP

Santana va jugar al Kairat Almaty del Kazakhstan, on es va proclamar campió d’Europa la temporada 2012/13 derrotant al Barça Lassa a les semifinals i al Dinamo de Moscou a la final. El 2013 marxa cap a Rússia per jugar al Siberiak. Aquesta última temporada 2016/17 Léo Santana ha destacat especialment en l’apartat golejador amb 33 gols en 36 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut