El Camp Nou, un escenari ideal per a organitzar actes

El Camp Nou, un escenari ideal per a organitzar actes

L’estadi blaugrana va acollir al maig el congrés més important del món de medicina i ciències del futbol amb gran èxit

Les instal·lacions del Club, en concret el Camp Nou, amb un marc incomparable com la tribuna de l’Estadi, s’ha confirmat aquest any com un escenari ideal per a poder organitzar tot tipus d’actes. Un dels més destacats, celebrat el 13, el 14 i el 15 de maig, va ser la XXVI International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology, el congrés més important del món sobre medicina i ciències del futbol, organitzat per l’Isokinetic Medical Group.

Durant aquell cap de setmana, els 2.500 delegats acreditats de 91 països van poder gaudir de prop de 200 conferències amb el fil conductor del futur de la medicina del futbol, on els millors especialistes van intercanviar coneixements i van debatre sobre temes d’aquest àmbit, i del camp de la traumatologia i la rehabilitació, des de la prevenció fins a la medicina regenerativa i les últimes innovacions en biomecànica i neurociència.

En total es van utilitzar 12 espais, hi van intervenir més de 30 proveïdors i es van necessitar 100 persones d’staff per a l’organització d’un congrés de referència mundial que va ser un èxit a tots els nivells. De fet, malgrat que altres anys s’havia celebrat en ciutats com Londres o Milà, Isokinetic Medical Group ja va anunciar que l’any que ve es tornaria a celebrar a l’estadi blaugrana, on l’experiència va ser més que positiva.

A més, l’esplanada del Camp Nou també ha acollit un village amb zones d’oci, restauració i carpes, on s’han celebrat presentacions dels patrocinadors i workshops de 60 empreses mèdiques col·laboradores. Les instal·lacions blaugranes s’han consolidat de forma indubtable en un lloc excel·lent per a dur-hi a terme qualsevol trobada o esdeveniment, ja que és capaç de disposar dels serveis més exclusius i personalitzats per a garantir el seu èxit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut