Cardoner: “El Barça està actuant correctament en la liquidació del Seient Lliure amb un sol beneficiari: els seus socis”

Cardoner: “El Barça està actuant correctament en la liquidació del Seient Lliure amb un sol beneficiari: els seus socis”

El vicepresident primer Jordi Cardoner lamenta la confusió que s’ha generat per la difusió d’un reportatge de TV3 “sense contrastar amb el Club” i assegura que se seguirà actuant igual perquè “és la manera més justa per als nostres socis”

El vicepresident primer del FC Barcelona i directiu responsable de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha comparegut aquest dilluns per exposar el posicionament del Club després de la informació que ha difós aquest migdia TV3 sobre presumptes anomalies en la liquidació d’entrades del servei Seient Lliure en 10 partits de les darreres temporades. Cardoner ha negat rotundament la informació difosa i ha assegurat que “el Barça està actuant correctament en la liquidació del Seient Lliure, amb un sol beneficiari, els seus socis”. Cardoner, molt contundent, ha assegurat que el Club “continuarà actuant de la mateixa forma en aquest tema perquè entenem que és el procediment més just pels nostres socis”. Cardoner també ha recordat que “tots els socis que ho han considerat s’han adreçat a la nostra OAB, han estat escoltats i informats”.

Cardoner ha volgut aclarir que el motiu de la seva compareixença és “donar resposta” a la confusió que s’ha generat arran de la difusió del reportatge de TV3 en el Telenotícies Migdia “i expressar el disgust i la insatisfacció per les informacions de la nostra televisió, que no han estat contrastades amb els gestors del Club. Lamento que un mitjà públic com TV3 informi de manera esbiaixada als nostres socis”. El vicepresident primer ha afirmat que “ens hem equivocat en moltes coses i ens seguirem equivocant, però en aquesta estem segurs i convençuts que no és així, i que ho hem fet bé”.

Pel que fa a la liquidació que els socis reben pel Seient Lliure, Cardoner ha explicat que “aquesta està vinculada al preu de l’aforament regular, és a dir, al preu de l’entrada sense cap servei addicional”. “Tots els socis abonats que alliberen les localitats, en el cas que es vengui, cobren el 50% del preu de venda al públic de l’entrada com a tal, un cop deduïdes les despeses de gestió i l’IVA. Com a màxim, els socis abonats poden recuperar un 95% del preu de l’abonament”, ha afegit.

Cardoner també ha aclarit que el producte VIP Experience  “inclou l’accés a una localitat determinada de l’Estadi, més una sèrie de serveis addicionals, com ara sala VIP, càtering, atenció personalitzada i aparcament VIP, entre d’altres. Aquest servei i els seus ingressos estan detallats en la memòria anual del Club, i l’Àrea Social n’ha informat als socis que s’hi ha interessat en els darrers temps”. El vicepresident primer ha explicat que “aquest producte és una nova via d’explotació comercial de la instal·lació que permet maximitzar els ingressos que obté el Club i ens ha permès mantenir l’excel·lència esportiva sense haver de pujar els preus dels abonaments”.

Cardoner ha recordat que al mes de febrer passat, en una roda de premsa, va explicar que s’havia introduït una modificació en la liquidació del Seient Lliure amb criteris de globalitat i solidaritat envers aquells socis que no disposen d’abonament tan atractius i que tenen més dificultats a l’hora d’alliberar el seu seient. Per això, els beneficis que s’obtenen de tots els alliberaments repercuteixen en tots els abonats, independentment de si el seu seient s’ha alliberat o no. Cardoner afirma que “la redistribució dels beneficis es fa a la totalitat dels socis. Aquests beneficis serveixen per millorar els serveis com el passaport infantil, poder fer fitxatges o tenir un excedent de tresoreria com el que tenim”.

Finalment, Cardoner ha recalcat: “El Club es reafirma en el fet que el Seient Lliure és un servei a disposició dels socis abonats que desitgen fer-ne ús, que afavoreix l’assistència d’espectadors a l’Estadi i que permet als abonats recuperar una part dels cost del seu abonament”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut