La segona equipació del FC Barcelona, a la venda

La segona equipació del FC Barcelona, a la venda

Aquest dissabte ha sortit a la venda la nova segona vestimenta Nike del conjunt culer per a la temporada 2017/18, en la qual ja hi apareix Rakuten, el nou patrocinador principal global del Club

La segona equipació del FC Barcelona per a la temporada 2017/18 ja està a la venda per a tots els socis i aficionats culers. A partir d’aquest dissabte 1 de juliol, tots els seguidors blaugrana ja poden adquirir la vestimenta Nike a Nike.com/FCB i a les botigues i distribuïdors del Club. En una equipació en la qual ja hi apareix Rakuten, el nou patrocinador principal global del Club.

La companyia japonesa apareix a la part frontal de la samarreta, en una nova samarreta on el principal color és un blau viu i polaritzat, amb uns detalls en el coll inspirats en la història i la cultura del Club, parcialment definits per la bandera catalana, la senyera. A la part interior de la samarreta, trobem les paraules "Força" a la part interna de la màniga dreta i "Barça" a l'esquerra.

Als laterals de l'equipació hi veiem una franja de color grana o blau fosc, a la part esquerra i dreta respectivament, que s'estén al llarg de la samarreta i dels pantalons curts. A més, les mitgetes blaves també mostren la paraula “Barça” a la part davantera en color grana, així com un estampat distintiu a la part posterior del panxell de la cama que mostra un to blau més fosc i contrastat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut