Les 10 millors celebracions del ‘10’

Les 10 millors celebracions del ‘10’

Recopilem les celebracions més especials del crac argentí amb la samarreta del FC Barcelona

L’1 de maig del 2005 Leo Messi picava suaument la pilota per sobre de Valbuena i marcava el primer dels 502 gols que suma ara com a jugador del FC Barcelona. L’argentí -amb només 17 anys- va prémer el botó d’un comptador personal que, dotze temporades més tard, sembla no tenir aturador: dues jornades més tard aconseguia el primer dels 29 títols que suma al seu palmarès com a jugador blaugrana.

Durant aquest llarg camí, Messi ha batut registres que aparentaven ser insuperables. Proclamat millor jugador del món en cinc ocasions, l’astre argentí i el barcelonisme han gaudit plegats de la millor època en la història del Club. Per tot plegat, hem recollit les 10 celebracions més personals del ‘10’ en un recull que agrupa tota classe d’instants viscuts per Messi: personals, èpics i reivindicatius.

Des del gol davant l’Albacete fins al de la passada diada de Sant Jordi al Santiago Bernabéu –on va mostrar la seva samarreta al món sencer-, passant per un petó a la seva mare el dia que el Barça de Guardiola va guanyar la Lliga el 2010 o quan, dos anys més tard, va tenir un gest cap al seu fill acabat de néixer. No et perdis l’exclusiu vídeo que t’hem preparat!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut