Kopi Singa, nou patrocinador regional del FC Barcelona

Kopi Singa, nou patrocinador regional del FC Barcelona

L’empresa de cafè es converteix en patrocinador regional del Club fins al 2019

El FC Barcelona i Kopi Singa han anunciat un acord estratègic de patrocini segons el qual l’empresa indonèsia es converteix en patrocinador regional del Club fins al juny del 2019. Aquest acord és el primer que signa el FC Barcelona amb una empresa de cafè i el seu principal objectiu és promoure i afavorir la consolidació d’ambdues marques a Indonèsia. El Barça i Kopi Singa col·laboraran per crear un cafè conjunt i organitzaran un esdeveniment de tres dies de durada en què els seguidors del Club al país tindran l’oportunitat de conèixer un jugador dels FCB Legends. 

Sobre Kopi Singa

Fundada el 1928 per Go Soe Poei, Kopi Singa és la segona empresa més gran de producció de cafè a Indonèsia i té actualment la seva seu central a Surabaya. L’empresa, de begudes i alimentació, està especialitzada en cafè i té com a objectiu principal situar-se com a líder en el sector, oferint un dels cafès de més qualitat del mercat.

Declaracions de Manel Arroyo, vicepresident de Màrqueting i Comunicació del FC Barcelona:

“M’agradaria donar la benvinguda a Kopi Singa a la família del FC Barcelona. A través d’aquest acord de patrocini, estic segur que podrem sumar sinergies per augmentar encara més la popularitat del Barça, de Kopi Singa i del futbol entre els aficionats indonesis. Per a nosaltres, aquest territori és un mercat estratègic i estic convençut que aquest acord ens ajudarà a connectar encara més amb els nostres més de 26 milions de fans indonesis i fer del Barça el Club de futbol més popular del país”.

Declaracions de Pujiono Sudargo, propietari de Kopi Singa

“Estem segurs que aquest acord de patrocini entre el FC Barcelona i Kopi Singa portarà molts beneficis a les dues entitats. A més, ens fa molta il·lusió ser la primera marca de cafè que patrocina el Barça. Creiem que aquest conveni ens ajudarà a atraure els fans del Barça a Indonèsia i generarà molt potencial per al cafè de Kopi Singa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut