Primera setmana superada

Primera setmana superada

El primer equip del FC Barcelona ha finalitzat aquest diumenge els primers entrenaments del retorn a la feina amb una sessió matinal

El FC Barcelona segueix amb la posada a punt en aquesta pretemporada 2017/18 i aquest diumenge el primer equip s’ha tornat a exercitar en una sessió matinal. Un entrenament que ha servit per tancar la primera setmana del retorn a la feina després de les vacances, en què els blaugranes han fet tres sessions dobles d’entrenaments. Valverde ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i amb cinc jugadors del filial blaugrana en la sessió realitzada al camp Tito Vilanova.

La tònica divertida de la jornada ha estat l’aniversari de Sergio Busquets - compleix 29 anys-, que ha rebut aplaudiments de tota la plantilla i el cos tècnic i que, com és habitual, els companys li han fet un túnel per felicitar-lo. Al finalitzar l'entrenament, els jugadors i l'staff tècnic han rebut les visites del president Josep Maria Bartomeu, el manàger de l'Àrea de Futbol, Pep Segura, el tècnic del Barça B, Gerard López i l'exjugador blaugrana Gabi Milito.

Cal recordar que l’equip es tornarà a entrenar aquest dilluns en doble sessió (9.30 hores i 18.30 hores), la primera de les quals serà oberta als mitjans els primers 15 minuts. Posteriorment, el tècnic Ernesto Valverde i el secretari tècnic, Robert Fernández, compareixeran en roda de premsa al voltant de les 12.30 hores a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut