FC Barcelona – Manchester United: A prova contra un altre gran

FC Barcelona – Manchester United: A prova contra un altre gran

El conjunt d’Ernesto Valverde vol confirmar les bones sensacions del partit contra el Juventus en el duel d’aquest dimecres al FedEx Field de Washington

La gira del FC Barcelona pels Estats Units arriba aquest dimecres al seu segon moment culminant. El partit contra el Manchester United al FedEx Field de Washington suposa la segona prova per al conjunt d’Ernesto Valverde, que en la seva estrena al Metlife Stadium de Nova Jersei va deixar molt bones sensacions després de tombar el Juventus (1-2).

Com ja va passar aquell dia, el tècnic segurament tornarà a apostar pel repartiment de minuts entre els seus jugadors. Tots 26 estan disponibles i el focus, un cop més, estarà posat sobre Leo Messi, Neymar Jr i Luis Suárez, qui ja van ser protagonistes en l’entrenament previ celebrat a Washington, en què es van reunir gairebé 7.000 persones per seguir la sessió. La ciutat frisa per veure el Barça.

Al davant hi serà un històric com el Manchester United. Dirigit per José Mourinho, els anglesos s’han reforçat amb Romelu Lukaku i Victor Lindelöf, qui es retrobarà amb Nélson Semedo, company seu al Benfica fins fa poques setmanes. Després de guanyar l’Europa League, el United retornarà aquesta temporada a la Lliga de Campions amb la màxima ambició. Serà una prova exigent per a aquest nou Barça 2017/18.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut