El Barça estrenarà nova gespa al Gamper

El Barça estrenarà nova gespa al Gamper

El procés de canvi de gespa s’acabarà a finals de juliol i es tornarà a implementar el sistema híbrid que ja es va utilitzar la temporada passada

El FC Barcelona està procedint al canvi de gespa per tal de poder estrenar el terreny de joc en el primer partit previst de la temporada 2017/18 al Camp Nou, el Trofeu Joan Gamper, que l’equip blaugrana disputarà el 7 d’agost contra l’equip brasiler del Chapecoense.

Els primers treballs per substituir la catifa verda de l’Estadi van començar dimecres i s’acabaran al voltant del 26 de juliol amb la finalització de les tasques de cosit de la gespa. Els dies anteriors al Gamper s’ultimarà l’acondicionament de la gespa per tal de poder disputar els partits de l’equip blaugrana amb un terreny de joc en perfectes condicions.

El canvi de gespa es realitza abans de l’inici dels partits de la nova temporada, després d’un any en què, en el cas de la temporada 2016/17, es van disputar 30 partits al Camp Nou, repartits entre els 29 oficials i el del Trofeu Joan Gamper. Com ja es va fer l’any passat, també per aquestes dates, en el procés de canvi es tornarà a implementar el sistema de gespa híbrida, amb l’objectiu de reforçar la gespa 100% natural del terreny de joc de l’Estadi.

El procés es va iniciar amb la retirada dels elements del camp i de la gespa de la temporada passada, i continuarà al llarg dels propers dies, amb el condicionament del terreny de joc, la incorporació de substrats i productes, l’anivellament amb sistema làser, el subministrament dels pans de gespa i la incorporació de les fibres sintètiques mitjançant un cosit amb una màquina especial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut