El president Bartomeu, protagonista als mitjans de Miami

El president Bartomeu, protagonista als mitjans de Miami

El màxim mandatari del FC Barcelona ha atès els mitjans de comunicació del territori, en els quals ha parlat de l’expansió del Club als Estats Units, a banda d’analitzar l’actualitat blaugrana

L’arribada del FC Barcelona a Miami ha generat una enorme expectació. No només pel partit que es disputarà aquest dissabte entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, sinó també per la importància del Club als Estats Units, país que, des de l’any passat, pot gaudir d’una oficina del Club a la ciutat de Nova York.

Miami ha estat la tercera i última destinació d’aquesta gira blaugrana en territori nord-americà i el president del Club, Josep Maria Bartomeu, ha realitzat una ronda d’entrevistes per a diferents mitjans de comunicació. El màxim mandatari blaugrana ha visitat els estudis d’Univisión, la televisió en espanyol més seguida als Estats Units. Allà ha estat entrevistat per José Luis López Salido i Diego Balado.

Bartomeu també ha atès ESPN, la cadena de televisió esportiva líder dels Estats Units. Ho ha fet en directe conjuntament amb l’alcalde de Miami-Dade County, Carlos A. Giménez, que prèviament a l’entrevista li ha entregat les claus de la ciutat al costat del CEO del Hard Rock Stadium, Tom Garfinkel, al programa Jorge Ramos y su banda, dels periodistes Jorge Ramos i Hernán Pereyra. L’entrevista s’ha fet en la mateixa gespa del Hard Rock Stadium, escenari del Clàssic d’aquest dissabte i en el mateix moment en què els jugadors del primer equip del FC Barcelona estaven fent l’últim entrenament d’aquesta gira als Estats Units que ha servit de prèvia de cara al partit contra els blancs. Un cop finalitzada l’entrevista amb ESPN, Bartomeu ha pogut saludar Hugo Sánchez i Mario Alberto Kempes, col·laboradors d’ESPN i amb els quals ha mantingut una xerrada cordial durant uns minuts.

Finalment, Bartomeu ha acabat la ronda d’entrevistes amb els mitjans atenent beIN, propietària dels drets de la Lliga als Estats Units, en la qual ha estat entrevistat per Ana Cobos i Jamie Easton. En totes les entrevistes Bartomeu ha parlat dels plans del FC Barcelona als Estats Units i de l’expansió en el territori i no ha defugit cap tema de l’actualitat blaugrana. Bartomeu ha parlat de la il·lusió del Club en la creació propera de l’equip femení de futbol a la lliga nord-americana, així com dels plans de futur de l’Entitat. Bartomeu també ha estat qüestionat per Neymar Jr, de qui ha dit que és un jugador de present i de futur i que el Club no té cap intenció de vendre’l, i ha sentenciat que els clubs que el vulguin hauran de remetre’s a la clàusula de rescissió. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut