El Japó ja respira Barça

El Japó ja respira Barça

Aquest dimecres han començat les activitats al Japó, amb les entrevistes corporatives als mitjans propis de Rakuten i una recepció privada oferta pel CEO Hiroshi Mikitani

Els jugadors del primer equip Neymar Jr, Gerard Piqué i Arda Turan han participat en els primers actes al Japó amb motiu de la presentació del patrocini de Rakuten. Lionel Messi ha arribat al país a última hora de la tarda i, tal com estava previst, s’unirà als seus companys en els actes del proper dijous.

Els primers actes han consistit en un enregistrament i entrevistes per als mitjans propis de Rakuten i, posteriorment, els jugadors s’han desplaçat per assistir a una recepció privada oferta pel CEO de l’empresa Hiroshi Mikitani amb un grup reduït de convidats, familiars, amics i alts executius propers a Mikitani a Rakuten. Aquesta recepció ha tingut lloc en un local del barri de Roppongi, un dels més populars de la ciutat.

La presència dels jugadors blaugrana ja s’ha començat a fer notar a la capital nipona. Però la visibilitat es farà molt més evident a partir de dijous, amb una agenda molt atapeïda.

El gruix dels actes, aquest dijous

L’acte central serà una roda de premsa per celebrar l’acord entre el FC Barcelona i la companyia japonesa, en el que serà el primer acte oficial des de l’entrada en vigor del contracte de patrocini. A nivell institucional, l’expedició l’encapçala el vicepresident de Màrqueting i Comunicació Manel Arroyo, que el proper dijous assistirà als actes com a representant de la Junta Directiva.

També estan previstes entrevistes amb mitjans de comunicació tant japonesos com de la resta del món, i l’agenda conclourà amb una recepció oficial del president de Rakuten on hi assistiran personalitats destacades del món de l’esport, dels negocis i de l’entreteniment. A més, els jugadors conversaran amb fans a través de Viber, l’aplicació de Rakuten de missatgeria i trucades globals, que, fruit d’aquest patrocini, és també Canal Oficial de Comunicació del FC Barcelona. Posteriorment es produirà una trobada dels jugadors amb els empleats de Rakuten a la mateixa seu de l’empresa, per conèixer les instal·lacions de primera mà i poder compartir una estona amb els empleats de la companyia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut