Els fans del Barça ja poden gaudir de l'especial del Clàssic a Google

Els fans del Barça ja poden gaudir de l'especial del Clàssic a Google

El cercador més popular del món llança una funcionalitat per viure el duel entre FC Barcelona i Reial Madrid a Miami

El primer Clàssic de la temporada 2017-18 tindrà un al·licient especial en l'àmbit digital per a un partit que normalment segueixen més de 400 milions de persones en tot el planeta. La cita de Miami comptarà amb una funcionalitat que ha preparat Google, el cercador més popular del món, perquè qualsevol seguidor pugui buscar i trobar tota la informació del partit; i viure així una experiència única.

Es podrà gaudir de continguts sobre el partit i també votar el millor gol als blancs

El fan blaugrana quan busqui a l'aplicació de Google per Android o per a iOS 'El Clàssic' o 'Reial Madrid vs FC Barcelona' (o una combinació de termes similar), trobarà informació detallada sobre el partit, contingut en temps real creat pels mateixos equips, vídeos fets pels jugadors i també podrà votar quin és el seu gol favorit de tots els Clàssics de la història.

 

Lideratge blaugrana

Precisament quant als vídeos, el Barça segueix consolidant el seu lideratge en la plataforma de Youtube. Els vídeos de la gira USA de l'equip sumán més de 3,5 milions de visualitzacions en la major plataforma audiovisual del món i on el Club ha superat en aquest 2017 els 3 milions de subscriptors, xifra capdavantera entre els equips esportius de tot el món. L'aposta combinada pels continguts regulars d'entreteniment, pedrera i llegendes sumen més de 106 milions de visualitzacions només en un 2017 en el qual s'han sumat 450.000 nous subscriptors al canal blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut