Primer entrenament a Florida

Primer entrenament a Florida

El FC Barcelona s’exercita per primer cop a les instal·lacions de la Barry University de Miami en una sessió en què Sergi Roberto ha fet treball específic

El primer equip del FC Barcelona ha aterrat aquest dijous al matí a Miami i, poques hores més tard, després de la compareixença de premsa d’Ivan Rakitic, ha dut a terme el seu primer entrenament a l’estat de Florida. Ha estat una sessió en la qual han participat tots els disponibles menys Sergi Roberto, que ha fet treball específic per una petita sobrecàrrega a l’adductor dret.

La sessió s’ha realitzat a les instal·lacions de la Barry University de Miami i ha creat una gran expectació. A les rodalies del camp d’entrenament s’han aplegat centenars de persones que no han deixat de cridar els noms dels seus ídols, que aquest dissabte es veuran les cares amb l’etern rival, el Reial Madrid, en un Clàssic que està fent bullir l’olla a la ciutat.

Els que tampoc s’han perdut l’entrenament han estat el mànager esportiu de Futbol, Josep Segura, i el secretari tècnic Robert Fernández, atents a les evolucions del primer equip també als Estats Units.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut