Rakitic: “Volem guanyar sempre, i més un Clàssic”

Rakitic: “Volem guanyar sempre, i més un Clàssic”

El ‘4’ blaugrana assegura que l’equip “porta dos partits molt positius” i que vol continuar preparant-se de la millor manera possible de cara a l’inici de temporada

Ivan Rakitic afronta el Clàssic d’aquest dissabte a Miami amb la voluntat de continuar agafant la forma de cara a l’inici de la temporada. “Volem continuar treballant tal com ho estem fent. S’ha vist en els dos partits jugats fins ara que duem una línia molt positiva”, ha assegurat el croat en la compareixença davant dels mitjans d’aquest dijous, prèvia al primer entrenament del FC Barcelona a l’estat de Florida.

El ‘4’ ha estat ben clar sobre les intencions del Barça de cara al primer Clàssic contra el Reial Madrid d’aquí a 19 dies: “Aquest serà un Clàssic amistós, i després vindrà la Supercopa, en què ens jugarem el primer títol de la temporada. Volem guanyar sempre, i més un Clàssic. Si volem guanyar fins i tot els partidets a l’entrenament...”.

També s’ha referit al moment personal que viu en aquest inici de curs: “He treballat molt bé durant la pretemporada. Vull mostrar que estic bé i que tinc molta confiança”.

Preguntat sobre els rumors que situen Neymar Jr al PSG, Rakitic ha reconegut que tota la plantilla aposta per la continuïtat del brasiler: “Volem que es quedi amb nosaltres. De jugadors com Neymar Jr, no n’hi ha. Té una gran importància per a nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut