El Clàssic escalfa motors a Miami

El Clàssic escalfa motors a Miami

La Fan Zone del partit, pensada tant per als seguidors del Barça com del Madrid, atreu milers de persones en les hores prèvies de l’esperat duel

Miami viu el Clàssic. La ciutat, que viu dies d’intensa calor, està engalanada amb motius de tot tipus de l’esperat duel que enfrontarà aquest dissabte a la tarda els dos eterns rivals de la Lliga, el FC Barcelona i el Reial Madrid. L’epicentre de l’activitat a Miami es concentra des d’aquest divendres al matí al Bayfront Park, on està situada la Casa Clásico, la Fan Zone pensada per als seguidors de tots dos equips.

La bogeria s’ha desfermat aquest migdia, quan Andrés Iniesta, Leo Messi, Sergio Busquets, Luis Suárez i Samuel Umtiti han fet acte de presència per saludar els fans del FC Barcelona. “Gràcies per haver vingut a veure’ns. Tenim moltes ganes de Clàssic”, ha assegurat Iniesta davant els seguidors culers, que han embogit en veure els seus ídols de tan a prop. Tots cinc han obsequiat els assistents amb diverses samarretes que han llançat des de l’escenari.

A banda d’aquest escenari, la Casa Clásico, oberta fins a les 23 hores d’aquest divendres i també dissabte fins una estona abans de l’hora de partit, disposa de dues carpes, una per a cada equip. Allà els seguidors poden fer-se fotos amb els diferents trofeus guanyats per Barça i Madrid. També compta amb moltes altres activitats per als fans: futbolins, minicamps de futbol, zones per pintar i jugar i també força carpes d’alimentació i beguda, imprescindibles per sobreviure a la calor del sud de Florida i arribar amb l’energia necessària al gran Clàssic d’aquest dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut