Andrés Iniesta: “Lluitarem per tot com ho hem fet sempre”

Andrés Iniesta: “Lluitarem per tot com ho hem fet sempre”

“Crec que Valverde està capacitat per fer-ho bé i tenim la il·lusió de sempre de fer el més gran possible el nostre Club”, ha afirmat el capità blaugrana en l’acte d’inauguració d’un Cruyff Court a Fuentealbilla

Andrés Iniesta ha estat el gran protagonista d’aquest dilluns a Fuentealbilla. El capità del FC Barcelona ha estat l’encarregat d’inaugurar un Cruyff Court al seu poble natal en què ha assegurat que se sent amb moltes ganes d’iniciar la nova temporada: “Lluitarem per tot com ho hem fet sempre. El que ens mou és la il·lusió de tornar a fer les coses bé i de veure gaudir la nostra gent”. “Ara comença una nova etapa amb un nou entrenador i crec que Valverde està capacitat per fer-ho bé i tenim la il·lusió de sempre de fer el més gran possible el nostre Club”.

Iniesta també ha explicat que la renovació no el preocupa perquè està centrat a “carregar piles i intentar fer una de les millors temporades amb el Barça”, si és possible. I ha puntualitzat: “Segueixo sent feliç on sóc i on sempre he dit que vull ser. Tant de bo sigui per molt de temps”. “M’il·lusiona molt la nova temporada”, ha sentenciat.

El ‘8’ del Barça s’ha referit també a Gerard Deulofeu, de qui ha dit que “és un jugador que el seu creixement ha estat boníssim, és molt jove amb molta projecció i nivell per seguir creixent”. “Estarà al millor lloc amb els millors jugadors per fer-ho”, ha assegurat el capità blaugrana, posteriorment a la inauguració del Cruyff Court, on ha afirmat que “és impressionant que una part del llegat de Johan Cruyff hagi arribat al meu poble natal”.

El migcampista manxec ha explicat que “és una sort que actualment hi hagi aquestes instal·lacions a Fuentealbilla” i ha instat els jugadors que s’inicien al món del futbol a “gaudir-ne” perquè en els seus inicis “havia de jugar al terra i deixar-se els genolls”. Finalment, Iniesta ha assegurat als nens presents a l’acte que espera que “puguin créixer amb els valors de l’esport” com sempre ell ho ha fet. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut