Iniesta: “Serà un partit molt maco i especial”

Iniesta: “Serà un partit molt maco i especial”

Tant el primer capità com Luis Suárez coincideixen que el Clàssic d’aquest dissabte a Miami ha de servir per “continuar agafant la forma” de cara a l’inici de temporada

Andrés Iniesta i Luis Suárez han comparegut en la roda de premsa prèvia al Clàssic que es jugarà aquest dissabte al Hard Rock Stadium de Miami. El primer capità ha assegurat que “serà un partit molt maco i especial”, tot i reconèixer que serà un duel força atípic: “Ho és pel fet de ser amistós i de ser en pretemporada, lluny de casa, però això forma part de la nostra preparació. Serà un gran espectacle”.

Tant ell com el crac uruguaià han coincidit que el partit, a banda de la gran expectació que ha aixecat a la ciutat, ha de servir “per seguir agafant la forma i la confiança” necessàries de cara a l’inici de temporada. De fet, Barça i Madrid tornaran a enfrontar-se dues vegades més a mitjans d’agost, amb motiu de la Supercopa d’Espanya, el primer títol oficial en joc.

Tots dos han manifestat també el seu desig que Neymar Jr segueixi al FC Barcelona. “El que vol el grup és que segueixi amb nosaltres, perquè considerem que és una peça fonamental de l’equip”, ha afirmat Iniesta. “Està entre els tres millors del món i és un plaer jugar amb ell. Seria una llàstima que marxés”, ha afegit Suárez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut