Valverde ja treballa a la Ciutat Esportiva

Valverde ja treballa a la Ciutat Esportiva

El nou entrenador del primer equip ha iniciat la posada a punt del Barça 2017/18 acompanyat pel seu staff, amb qui s’ha fotografiat sobre la gespa del camp d’entrenament

Ernesto Valverde ja treballa a la Ciutat Esportiva. El nou entrenador del primer equip del FC Barcelona ha arrencat aquest dimarts la posada a punt del Barça 2017/18 acompanyat pel seu staff, amb qui s’ha fotografiat sobre la gespa del camp d’entrenament.

El seu staff està format pel segon entrenador Jon Aspiazu, el tècnic auxiliar Joan Barbarà, l’entrenador de porters José Ramon de la Fuente i els tres preparadors físics José Antonio Pozanco, Edu Pons i Antonio Gómez. El Barça 2017/18 arrencarà de forma oficial aquest dimecres, quan es duran a terme les habituals proves mèdiques i el primer entrenament.

Cal recordar que Ernesto Valverde ja va conèixer el seu espai de treball a la Ciutat Esportiva el passat 12 de juny, quan va estar acompanyat pel president del Club Josep Maria Bartomeu, el secretari tècnic Robert Fernández i el membre de la secretaria tècnica Urbano Ortega i el director d’esports professionals, Albert Soler, així com pel delegat del primer equip, Carles Naval, els quals li van fer una ruta per totes les instal·lacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut