El repte de la piscina de Leo Messi i Luis Suárez

El repte de la piscina de Leo Messi i Luis Suárez

Els dos astres del FC Barcelona, que apuren els últims dies de vacances junts amb les seves famílies, no deixen de banda el futbol

Leo Messi i Luis Suárez apuren els últims dies de vacances junts amb les seves famílies abans de tornar a la feina amb el FC Barcelona. El crac argentí, tot just casat i renovat el seu contracte amb el Club fins al 2021, i l’astre uruguaià han penjat al seu perfil oficial d’Instagram un vídeo en què demostren que tot i estar de vacances, la seva passió pel futbol no s’atura gairebé mai. Situats en un entorn idíl·lic els dos futbolistes blaugrana afronten el repte de passar-se la pilota amb el cap a dins d’una piscina, on aconsegueixen enllaçar fins a 36 tocs sense que la pilota caigui a dins de l’aigua.

Messi i Suárez ja han demostrat més d’una vegada la gran amistat que tenen entre ells i no és la primera vegada que marxen junts de vacances. Amb tot, el primer equip del FC Barcelona iniciarà la temporada 2017/18 a partir d’aquest dimecres, quan els primers jugadors aniran arribant per passar les respectives revisions mèdiques, i a partir de dijous començaran les sessions d’entrenament. Unes sessions que estaran marcades per l’estrena de l’era Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut