Bones notícies per a l’Espai Barça

Bones notícies per a l’Espai Barça

El president Josep Maria Bartomeu ha valorat aquest divendres a Catalunya Ràdio l’aprovació inicial de la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM)

Aquest dijous l’Espai Barça ha fet un pas endavant amb l’anunci per part del Govern de l’Ajuntament de Barcelona que el proper dimecres sotmetrà a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat l’aprovació inicial de la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM). El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu també s’ha referit a aquest projecte en l’entrevista a Catalunya Ràdio.

Ha comentat que “el soci pot estar tranquil, ja que l’Espai Barça es farà i es podrà finançar perfectament”, al mateix temps que també ha afegit que el finançament d’aquest projecte va per bon camí: “Després dels estudis que estem fent, pels ‘tittle rights’ esperem obtenir més dels 200 milions d’euros que tenim previstos. Això comporta, doncs, que hauríem de demanar menys diners als bancs”, ha sentenciat Josep Maria Bartomeu.

La resta del finançament vindrà dels ingressos del Club. En aquest sentit, el president ha explicat que “la previsió d’ingressos per l’explotació del Camp Nou és superior al previst”. Finalment, la darrera tercera part del finançament provindria d’aquest préstec bancari.

L’Espai Barça es caracteritzarà per tenir un entorn amb més espai públic i obert al veïnat, així com un millor espai viari, i el carrer Arístides Maillol tindrà un nou traçat. Els treballs de construcció de l’Estadi Johan Cruyff està previst que s’iniciïn a l’octubre, mentre que les obres de remodelació s’iniciaria a l’estiu del 2018. Tot això sense interferir el ritme habitual de l’Entitat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut