Un Gamper molt especial per a Ferrao

Un Gamper molt especial per a Ferrao

El futbolista del Barça Lassa, nascut a Chapecó, viurà des de la Llotja del Camp Nou un partit que el toca molt de prop

El jugador del Barça Lassa de futbol sala Ferrao viurà el 52è Trofeu Joan Gamper contra el Chapecoense amb una intensitat especial. El darrer pitxitxi de la LNFS té una relació molt estreta amb l’equip brasiler, ja que va néixer a la mateixa ciutat, Chapecó, i el seu pare va jugar al club de jove.

El Gamper d’aquest any té com a intenció rendir homenatge a les 71 persones que van morir en el tràgic accident aeri que va tenir lloc quan el Chapecoense anava a jugar la final de la Copa sud-americana el 28 de novembre. Va ser un fet dramàtic que va commocionar el món del futbol. El pivot del Barça Lassa va mostrar-se molt colpit en declaracions fetes el mateix dia de l’accident. “És una notícia molt trista, allà la ciutat viu molt el futbol i serà difícil d’assimilar. No tinc paraules per expressar el que sento, ens toca molt a tots”, va afirmar Ferrao.

Només uns dies més tard, en el següent partit de la secció, contra el Llevant, Ferrao no va dubtar a vestir la samarreta del Chapecoense a sota de la del Barça i a dedicar-li el gol que va marcar. El jugador té un lligam molt estret amb el club de Chapecó, del qual es considera un seguidor més, i aquest dilluns estarà a la Llotja President Suñol de l’Estadi per seguir en directe el partit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut