El nou staff tècnic del Barça Femení

El nou staff tècnic del Barça Femení

La direcció tècnica de l’equip, encapçalada per Fran Sánchez, presenta algunes novetats
El Barça Femení 2017/18 es va posar en marxa amb algunes novetats a la plantilla. També l’staff tècnic ha viscut canvis aquest estiu. El més significatiu ha estat el relleu a la direcció, on Fran Sánchez ha substituït Xavi Llorens, després d’onze temporades al capdavant de l’equip. Entre els col·laboradors en el treball del dia a dia de Fran Sánchez hi haurà dues noves incorporacions.

Dani Sánchez serà el segon entrenador. De 36 anys i de Dosrius (Barcelona), té el títol d’entrenador de 3r nivell UEFA Pro. Entre d’altres, ha estat entrenador i coordinador de la Barcelona Training Academy (Copenhaguen), director tècnic de l’acadèmia de futbol One Touch Soccer a Hamilton (Ontario, Canadà) o entrenador a les categories inferiors del Vilassar de Dalt i de la Damm.

Lluís Cortés serà analista i assistent. Nascut a fa 30 anys, va iniciar la seva carrera com a tècnic a les categories inferiors i a l’equip femení de l’UE Lleida i també va ser coordinador en el futbol base del Balaguer. Posteriorment ha estat seleccionador català sub-12, sub-16 i sub-18 femení.

Aquest serà el cos tècnic del Barça Femení 2017/18:

Fran Sánchez. Primer entrenador.

Dani Sánchez. Segon entrenador.

Lluís Cortés. Analista i assistent.

Berta Carles. Preparadora física  (11a temporada).

Oriol Casares. Entrenador de porteres (3a temporada).

Judit València. Fisioterapeuta (3a temporada).

Isabel Arbonés. Fisioterapeuta (2a temporada).

David Domínguez. Doctor (2a temporada).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut