Fran Sánchez: “Les sensacions són positives”

Fran Sánchez: “Les sensacions són positives”

L’entrenador del Barça Femení i Melanie Serrano fan balanç dels primers dies de treball des de la Vall d’en Bas, on porten a terme una estada
En el segon dia d’estada a la Vall d’en Bas i just abans del primer amistós de pretemporada davant l’Olot, l’entrenador Fran Sánchez i la defensa Melanie Serrano –natural de Blanes- han parlat davant dels mitjans per fer balanç dels primers dies de treball. Tots dos coincideixen en una valoració satisfactòria.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Sensacions positives, tenim un grup de treball una miqueta diferent al que tindrem durant la temporada, però totes estan en un bona predisposició i estan fent una bona feina. Afrontarem el primer test intentant plasmar en el terreny de joc les poques coses que hem pogut treballar a nivell tàctic”.

(Sobre Andonova i Bussaglia) “Els primers dies sempre són difícils, però han tingut una bona acollida i cada vegada se senten més còmodes”.

“Les joves estan fent una bona feina, s’han adaptat bé a les càrregues de treball. Les veig amb molta il·lusió i ganes”.

Les declaracions de Melanie Serrano

“Estic molt a gust de poder ser aquí, a casa meva. Tan de bo tot vagi molt bé”.

“Tenim moltes ganes de jugar partits, que és pel que treballem. Esperem tenir bones sensacions, jugar un bon partit i fer gaudir a la gent”.

“No coneixem l’Olot però volem fer-ho bé, fer el que hem treballat aquesta setmana i que no hi hagi lesions”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut