Ruth: “Els objectius són clars”

Ruth: “Els objectius són clars”

La defensa blaugrana assenyala la Lliga i la Copa com a referents d’una temporada que engega amb bones sensacions
En l’inici de la seva cinquena temporada a les files del FC Barcelona Femení, la defensa Ruth Garcia parla en una entrevista a Barça TV i www.fcbarcelona.cat de les sensacions en els primers dies de curs 2017/18. “Està sent una pretemporada diferent i atípica perquè hi ha hagut moltes jugadores del B, però amb les incorporacions d’Andonova, que s’ha acoblat perfectament, i de Bussaglia, està anant molt bé”, manifestava.

Sobre el canvi a la banqueta, la central definia Fran Sánchez com “un entrenador que exigeix molt”. Evitava comparacions: “És diferent, cada entrenador té la seva metodologia. Amb Xavi ens vam adaptar molt bé i amb Fran estem intentant assimilar el que ell vol de la manera més ràpida perquè tot sigui millor”.

Ruth també indicava què espera que aportin els nous fitxatges: “Experiència a nivell internacional, molta qualitat i un altre tipus de joc. Són benvingudes i tenim ganes de començar a treballar amb elles”. I afegia: “Volem que les noves incorporacions s’adaptin el més aviat possible, que la dinàmica del grup sigui positiva i que totes anem cap a la mateixa direcció. És l’objectiu per arribar als triomfs”.

En aquest sentit, la valenciana apuntava on vol arribar el grup: “Els objectius que el Club ens demana i que nosaltres, en jugar al FC Barcelona, ens exigim són clars: volem la Lliga i la Copa de la Reina i fer un boníssim paper i perquè no millorar el de l’any passat”. A nivell individual, tampoc dubtava: “Espero que em respectin les lesions, aportar el màxim a l’equip i seguir guanyant títols”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut