Triple presentació al Palau Blaugrana

Triple presentació al Palau Blaugrana

Els tres reforços, Jure Dolenec, Alexis Borges i Yanis Lenne han estat acompanyats per Joan Bladé, directiu responsable de la secció, i el mànager esportiu David Barrufet

Les tres incorporacions del FC Barcelona Lassa per a la propera temporada 2017/18, Jure Dolenec, Alexis Borges i Yanis Lenne, s’han mostrat ambiciosos en la seva presentació com a nous jugadors de l’equip blaugrana. Els tres reforços han estat acompanyats per Joan BIadé, directiu responsable de la secció, i David Barrufet, mànager esportiu. I és que per a ells “el Barça només té un objectiu: guanyar-ho tot”. Cosa que a David Barrufet, que ha remarcat que l’equip està en creixement, li encanta: “m’agrada que els que vinguin parlin de guanyar-ho tot”.

El pivot, Alexis Borges, s’ha mostrat content amb aquesta oportunitat i ha declarat que treballarà “per allò que he somiat des de petit”. Defensar els colors blaugrana com ho faran Jure Dolenec i Yanis Lenne. El primer, l’eslovè, ha deixat clar que està impacient per “començar a jugar partits amb la samarreta blaugrana”. D’altra banda, el francès Yanis Lenne està emocionat, però gens preocupat per la seva joventut, i promet “aportar treball i competitivitat ajudant a incrementar el nivell de l’equip a l’extrem dret”.

Borges, Dolenec i Lenne es veuen capacitats per, a base d’esforç i treball, millorar la qualitat del Barça Lassa de cara a la nova temporada 2017/18. Un equip que compta amb jugadors referents i que els ha impressionat per la professionalitat de tota la gent que el conforma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut