Ferrao, amfitrió del Chapecoense

Ferrao, amfitrió del Chapecoense

El jugador del Barça Lassa, nascut a Chapecó, ha intercanviat una samarreta amb el futbolista supervivent de l’accident aeri Alan Ruschel

Ha estat una tarda molt especial per a Ferrao. Nascut a Chapecó, el pivot del Barça Lassa de futbol sala ha fet d’amfitrió dels seus compatriotes del Chapecoense durant l’entrenament previ al Gamper que els brasilers han fet aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Ferrao ha rebut l’expedició del Chapecoense en la seva arribada a les instal·lacions del Club i després de les presentacions pertinents s’ha intercanviat una samarreta amb el futbolista supervivent de l’accident aeri Alan Ruschel. A més, Ferrao ha pogut saludar alguns amics del cos tècnic del Chapecoense i ha conversat amb ells abans de la sessió d’entrenament.

Per a Ferrao, aquest serà un Gamper especial pels seus vincles amb el Chapecoense. “El meu pare jugava al Chapecoense quan jo era petit i jo sempre que podia l’acompanyava i per això el Gamper serà encara més especial per a mi”, explica. “Els meus amics de Chapecó em diuen sempre que l’únic club que va ajudar de veritat al Chapecoense va ser el Barça i per a mi això és motiu d’orgull”, reconeix. Sobre l’intercanvi de samarretes amb Alan Ruschel, Ferrao reconeix que ha estat un moment “molt especial i gratificant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut