Leo Messi, millor jugador de la història de la Lliga

Leo Messi, millor jugador de la història de la Lliga

El crac argentí ha estat escollit com a jugador més destacat des dels inicis de la màxima competició domèstica espanyola segons un estudi elaborat pel Centre d’Investigacions d’Història i Estadística del Futbol Espanyol (CIHEFE)

Leo Messi segueix sumant trofeus i reconeixements que l’acrediten com el millor jugador de la història. Segons un estudi elaborat pel Centre d’Investigacions d’Història i Estadística del Futbol Espanyol (CIHEFE), el crac blaugrana és el millor jugador de la Lliga en les 86 temporades que s’han disputat des del 1929 per davant de Raúl González i l’exblaugrana César Rodríguez.

L’estudi, elaborat per l’investigador José Antonio Ortega, està basat en diversos coeficients a partir dels minuts disputats pels futbolistes en cada temporada, així com els gols marcats o les expulsions. Així doncs, Leo Messi ha estat el guanyador d’entre un total de 9.280 futbolistes que han militat a Primera Divisió en els gairebé 90 cursos d’història de la competició.

El ‘10’ blaugrana destaca, entre d’altres aspectes per haver marcat 349 gols en lliga. Un dels aspecte que li permeten a Messi acumular 545 punts, mentre que els seus màxims perseguidors són jugadors retirats: Raúl (528) i César (524). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut