Doble èxit per començar la temporada

El Cadet A supera l’Atlètic de Madrid per 1-0 a la final i guanya el Torneig Torcaf d’Alzira, mentre que l’Infantil B s’imposa per 2-1 al Tokyo U-12 i aconsegueix el torneig World Challenge 2017 disputat al Japó

El futbol formatiu blaugrana ha començat la temporada amb força. El Cadet A de Franc Artiga s’ha proclamat campió del Torneig Torcaf d’Alzira, després de superar l’Atlètic de Madrid a la final per 1-0 amb gol de Nico, mentre que l’Infantil B de David Sánchez ha guanyat el Torneig World Challenge 2017 disputat al Japó, després d’imposar-se a la final al Tokyo U-12 per 2-1, amb gols de Jan Molina i Amadou en el darrer minut del partit. Aquest doble èxit en dos tornejos de primer nivell demostra que la Masia batega amb força.

El Cadet A ha signat un torneig espectacular a Alzira. El seu futbol, al més pur ADN Barça, ha enlluernat els espectadors que han seguit tot el torneig, inclosos els membres de la Penya Barcelonista d’Alzira que han acompanyat l’equip en tot moment. Nico ha marcat el gol de la victòria a la final disputada contra l’Atlètic de Madrid (1-0). Pablo Moreno, autor del hat-trick amb el qual el Barça va superar el Reial Madrid a les semifinals (3-1), ha rebut el premi al màxim golejador del campionat. El Barça va arribar a la fase final després d’empatar amb el Llevant (1-1) i vèncer el València, per 2-0, a la fase de grups. És el tercer any consecutiu que el Barça guanya aquest torneig.

Victòria al Japó

L’Infantil B, per la seva banda, també ha signat un torneig impecable al Japó, tot i ser la seva primera experiència al futbol 11. Els nois de David Sánchez han superat avui el Nagoya a les semifinals, per 5-0, i s’han imposat per 2-1 al Tokyo U-12 a la final del torneig World Challenge 2017, amb gols de Jan Molina i Amadou. És el segon any consecutiu que l’Infantil B guanya aquest torneig on la temporada passada els nois de Sergi Milà, aleshores l’entrenador de l’equip, van protagonitzar el gest de consolar els rivals de l'Omiya Ardija després de guanyar la final que els va valdre el premi Laureus al gest esportiu de l’any. L’Infantil B ha guanyat tots els seus partits del torneig. Va superar en la primera fase el Shimizu P-Pulse (5-1), el Sagan Tosu (2-0) i el World Challenge Select (5-0), i als quarts de final es va desfer del Shonan Bellmare per 2-0. El jugador blaugrana Marc Bombardó ha estat escollit MVP del torneig.