Xavier Arcas, Pablo Najera i Àlex Joseph, a punt per disputar el Mundial sub-20

Xavier Arcas, Pablo Najera i Àlex Joseph, a punt per disputar el Mundial sub-20

Els tres jugadors de l’equip junior debutaran aquest diumenge davant França en l’inici dels World Roller Games

El Barça Lassa tindrà tres representants al Mundial sub-20 d’hoquei patins que se celebrarà entre el 27 d’agost i l’1 de setembre, en el marc de la primera edició dels World Roller Games. El porter Xavier Arcas i els jugadors Pablo Najera i Àlex Joseph –aquest últim arriba procedent de l’Arenys de Munt–  ja es troben a la Xina per estrenar-se en un Mundial sub-20 al Tech University Gymnasium de Nanjing.

Els tres integrants de l'equip júnior de l'hoquei patins blaugrana jugaran el primer partit aquest diumenge (02.30, hora de Barcelona) davant França. Els altres duels de la fase de grups seran contra Argentina (dilluns 28 a les 12.30, hora de Barcelona) i Itàlia (dimarts 29 a les 8.30, hora de Barcelona). El dimecres 30 d’agost es jugaran els quarts de final i, en cas de classificar-se, la semifinal es jugaria el dijous 31 d’agost, mentre que la final es disputaria el divendres 1 de setembre.

A l’altre grup hi ha les seleccions de Portugal, Colòmbia, Xile i Anglaterra, mentre que Egipte, Estats Units, Índia, Angola i Xina Taipei disputaran la Firs Cup.

Després del Mundial sub-20 arribarà la cita del Mundial absolut, amb la presència de cinc blaugranes: Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Pablo Álvarez, Matias Pascual i Lucas Ordoñez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut