Valverde, contra el seu passat en el partit d’aquest dissabte contra l’Alabès

Valverde, contra el seu passat en el partit d’aquest dissabte contra l’Alabès

El tècnic del FC Barcelona s’enfrontarà aquest cap de setmana al club en què va començar a jugar com a professional després que la seva família anés a viure a Vitòria

El partit d’aquest dissabte entre el Barça i l’Alabès serà especial per a Ernesto Valverde per diversos motius. Més enllà de la importància del duel a Mendizorrotza perquè el Barça aconsegueixi el segon triomf en Lliga, el primer del curs a domicili, el tècnic del Barça s’enfrontarà al seu primer club com a futbolista professional.

El tècnic de Viandar de la Vera (Càceres) va iniciar la seva trajectòria al futbol basc a les categories inferiors del CF San Ignacio, club del seu nou barri després que la seva família es traslladés a Vitòria. Posteriorment, Valverde jugaria a les files de l’Alabès durant diverses temporades. Al club blanc-i-blau, l’entrenador del FC Barcelona va disputar vuit partits a Segona Divisió el curs 1982/83 –sis a la Lliga i dos a la Copa de la Lliga de 2a Divisió- i va marcar un gol.

Curiosament, va veure porteria davant el Barça B –aleshores anomenat FC Barcelona Atlètic- tot i acabar caient contra el conjunt blaugrana per 1-3. Malauradament pels interessos d’Ernesto Valverde, l’Alabès acabaria perdent la categoria aquell curs en finalitzar en dissetena posició i jugaria la temporada següent a Segona Divisió B. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut