Santana, Rivillos i 'Esquerdinha', ambiciosos i amb ganes d’aixecar títols

Santana, Rivillos i 'Esquerdinha', ambiciosos i amb ganes d’aixecar títols

Els nous jugadors han destacat l’ambició del Club i les ganes de lluitar per tots els trofeus durant la temporada que està a punt de començar

Els tres fitxatges del Barça Lassa s’han presentat aquest dimecres en societat. Léo Santana, Mario Rivillos i Leandro ‘Esquerdinha’ s’han mostrat molt ambiciosos amb la seva arribada al Club, i han assegurat que ja treballen per adaptar-se el més ràpid possible als esquemes d’Andreu Plaza. Les incorporacions han estat acompanyades pel directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d’Esports Professionals del Club Albert Soler i pel director esportiu del futbol sala Txus Lahoz.

Vidal-Abarca ha destacat que són “tres jugadors amb un palmarès molt extens, que ens ajudaran a assolir els reptes previstos”, i Albert Soler ha recordat que el futbol sala ve d’una temporada on s’ha assolit el rècord d’assistència al Palau Blaugrana. A més, Soler ha subratllat la gran “comunió entre entre la graderia i els jugadors” que hi ha en aquesta secció, i ha animat al públic a seguir acudint al Palau per animar l’equip. D’altra banda, Txus Lahoz ha assegurat que amb aquests tres fitxatges “hauríem de donar un pas endavant", i ha destacat que aquests tres jugadors aporten “molt caràcter, desequilibri i força a la pista”.

Pel que fa referència a les incorporacions, ‘Esquerdinha’ s’ha mostrat molt agraït per l’esforç que ha fet el Barça Lassa per assolir el seu fitxatge, i a nivell personal ha assegurat que vol “respondre a les expectatives i arribar a final de temporada guanyant molts títols”.

Rivillos, el nou ‘10’ blaugrana, ha assegurat que arribar al Barça Lassa “és un repte” i que aterra a l’equip “per guanyar-ho tot”. L’ala madrileny també ha assegurat que treballa al màxim per integrar-se al grup i els sistemes de l’entrenador i ha destacat que “a nivell col·lectiu tots estem molt units, amb ganes de començar la temporada i guanyar títols”.

Per últim, Léo Santana també s’ha mostrat molt feliç d’arribar al Club, i ha destacat que arribar al Barça Lassa és un repte per ell. El ‘5’ blaugrana ha explicat que va veure els playoffs i la final de la temporada passada entre l’equip i el Movistar Inter, i que arriba a la LNFS per “crèixer encara més com a jugador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut