Les inscripcions per a la Cursa Barça 2017 finalitzaran el 31 d'agost

Les inscripcions per a la Cursa Barça 2017 finalitzaran el 31 d'agost

Els i les esportistes tenen una última setmana per apuntar-se a la prova esportiva que se celebrarà el diumenge 3 de setembre amb el Camp Nou com a punt de sortida i d’arribada

Les inscripcions per a la Cursa Barça 2017 finalitzaran el proper dijous 31 d’agost. Els corredors i les corredores que desitgin reservar el seu dorsal més barcelonista tenen una última setmana per fer-ho. Per participar-hi, cal omplir el formulari de la pàgina web del FC Barcelona. El Camp Nou serà el punt d’arribada i de sortida de la prova de 10 quilòmetres que es durà a terme el diumenge 3 de setembre. En aquesta edició, la principal novetat és la creació de tres curses infantils i, a més, hi haurà una cursa de dos quilòmetres amb una vessant integradora. Aquesta prova està orientada a persones amb discapacitat, procedents de diverses entitats del Districte de les Corts.

Un cop feta la inscripció, la recollida de la bossa del corredor, de la samarreta tècnica commemorativa de Nike, del dorsal i, en cas d’haver-lo demanat, del xip d’un sol ús, es farà a la Fira d’Atenció al Corredor que hi haurà a l’Auditori 1899 els dies 1 i 2 de setembre. El divendres, la Fira estarà oberta entre les 15.00 i les 20.00 hores. I el dissabte, entre les 10.00 i les 20.00 hores.

El cost de la prova de 10 quilòmetres –per a més grans de 16 anys– oscil·la entre els 11 i els 22 euros, mentre que la cursa orientada als nens nascuts entre el 2008 i el 2009 serà gratuïta. Les altres dues curses infantils (nascuts entre el 2002 i el 2007) tindran un cost d’inscripció d’entre 2 i 5 euros. També hi haurà un premi commemoratiu per a tots els participants de les curses infantils.

La cursa, organitzada pel FC Barcelona, amb la col·laboració del Districte de les Corts, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona, començarà a les 9.00 hores i recorrerà els carrers més propers al Camp Nou, en una jornada de barcelonisme en què s’integrarà al barri de les Corts. La Cursa Barça 2017 tindrà un caire més familiar, ja que serà la primera vegada que la carrera popular presenti tres recorreguts infantils dins les instal·lacions del Camp Nou. D’aquesta manera, el recinte exterior de l’Estadi s’obrirà per fomentar una jornada festiva que integrarà el teixit social i esportiu de les Corts. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut