Renovació dels abonaments per a la temporada 2017/18

Renovació dels abonaments per a la temporada 2017/18

El FC Barcelona posa a disposició dels socis que no hagin renovat el seu abonament un formulari de pagament a partir del 24 de juliol a les 10 hores

Per a aquells socis que encara tinguin pendent el pagament d’algun dels seus abonaments del FC Barcelona, ja siguin del Camp Nou, del Palau Blaugrana o d’aparcament, el Club ofereix la possibilitat de liquidar la quota pendent corresponent a la temporada 2017/18 d’una manera ràpida, segura i gratuïta.

A través d'un servidor de pagament segur, amb accés a partir del 24 de juliol a les 10 hores, a l’enllaç que apareix al final del text, només cal identificar-se amb les dades de soci per fer el pagament amb targeta de crèdit de la quota de l’abonament pendent. S’hauran de fer tants pagaments com abonaments de què disposi cada soci.

Per motius de seguretat, per accedir al formulari caldrà introduir la clau de soci i el codi personal. Un cop s’hagi fet efectiu el pagament, es rebrà un correu electrònic de confirmació amb les instruccions de recollida.

Recollida d'abonaments

Els abonaments es podran passar a recollir per la recepció de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a l’accés 15 de l’Estadi, a partir del 16 d’agost, després del cobrament a través de la targeta bancària introduïda en aquest formulari.

Aquells que ho desitgin també poden fer el pagament de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i els dies de partit en cap de setmana, de 10 hores i fins a l'inici de la segona part.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut