20 € de descompte en l'entrada combinada a PortAventura Park i Ferrari Land

20 € de descompte en l'entrada combinada a PortAventura Park i Ferrari Land

Aquesta promoció és vàlida fins al 7 de gener del 2018 i ofereix una oportunitat única per descobrir totes les les atraccions que configuren el nou parc Ferrari Land

Els socis del FC Baracelona disposen d'una interessant proposta per descobrir Ferrari Land, el nou parc de PortAventura World on podran gaudir amb la família i amics d'onze increïbles i espectaculars atraccions. Una oferta que ara permet combinar l'entrada a aquest nou espai amb el de PortAventura Park, on també es podrà gaudir de 40 atraccions que completaran la possibilitat de viure una experiència única.

Per la condició de ser soci del Barça us podreu beneficiar de 20 euros de descompte en l'entrada combinada a PortAventura Park i Ferrari Land.

TEXT LEGAL
Presenta personalment el teu carnet de soci, juntament amb el DNI, a les taquilles del parc PortAventura Park i et podràs beneficiar d'un descompte de 20 € com a titular i per a un màxim de 3 acompanyants en la compra d'una entrada combinada d'adult d'1 dia d'accés a PortAventura Park + Ferrari Land, vàlida per al mateix dia de la compra. No vàlid per a altres parcs i instal·lacions de PortAventura World. Promoció vàlida del 30/05/17 al 07/01/18, ambdós inclosos i segons calendari d'obertura dels parcs. No s'acceptaran carnets o targetes trencades, esmenades o fotocopiades. Promoció no acumulable a altres ofertes i/o promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Prohibida la seva venda.             

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut